Gelmiş geçmiş en büyük porno sitemiz olan 2pe de her zaman en kaliteli pornoları sunmayı hedefledik. Diğer video sitemiz olan vuam da ise hd porno ağırlıklı çalışmalara başladık.

  1. #11
    Ext JS Premium Member jt1088's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    35
    Vote Rating
    0
    jt1088 is on a distinguished road

      0  

    Default


    Good post - thanks!

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    samir2711 is on a distinguished road

      0  

    Default


    /ica/icaGetGeoData.php i don't know what query i have to write in this:
    icaGetGeoData.php

    select * from icagetGeoData.php or How can i work this is with JSON

  3. #13
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Vote Rating
    0
    samir2711 is on a distinguished road

      0  

    Default


    where can i get database for continent,country and state.....

  4. #14
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Vote Rating
    0
    aderegil is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hello keckeroo,

    Do you have an updated version of your code that works with Ext JS 4?

    I'm trying to make it work with version 4 with no luck.

    Thanks.
    Alfredo De Regil

  5. #15
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Vote Rating
    0
    raosrin2 is on a distinguished road

      0  

    Default


    i 'm able to get only single value for drop down my xml is like
    <country>
    <state name='test'>Mh</state>
    <state name='test'>Ap</state>
    <state name='test'>Tn</state>
    <state name='test'>Mp</state>
    <country>

    i am getting only 'Mh' in the drop down
    any solution?

  6. #16
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    10
    Vote Rating
    0
    raj_s37 is an unknown quantity at this point

      0  

    Default GXT code

    GXT code


    please give link for GXT code

  7. #17
    Sencha User madipally's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    madipally is on a distinguished road

      0  

    Default Cascading Combo boxes not loading for first time

    Cascading Combo boxes not loading for first time


    Hi,

    Thanks for your post , which saved my time and i am able to get the combo boxes loading successfully , but with small problem.

    I am able to load the country combo box from the database, and states combo box is not populating with values for first time, but am able to see the states in firebug. If i again click and select the country from the country combo box, then states are loading in the combo box successfully. Same thing is happening for the City combo boxes also.

    Please find my code below. I am using extjs 3

    var country_store = new Ext.data.SimpleStore({
    //autoLoad: true,
    pruneModifiedRecords: true,
    fields: ['id', 'name'],
    url: "/get_testdata_tables?qry=table",
    });

    var state_store = new Ext.data.SimpleStore({
    pruneModifiedRecords: true,
    fields: ['id', 'name'],
    url: "/get_testdata_tables?qry=columns",
    });

    var city_store = new Ext.data.SimpleStore({
    pruneModifiedRecords: true,
    fields: ['id', 'name'],
    url: "/get_testdata_tables?qry=data",
    });

    var ValueForm = new Ext.form.FormPanel({
    title: 'Giving a Value to Command',
    frame:true,
    //defaultType: 'textfield',
    labelAlign: "top",
    autoScroll: true,
    bodyStyle: 'position:relative;',
    items: [{
    xtype: "combo",
    id: "cmb_testdata_table",
    width: 150,
    name:"cmb_testdata_table",
    hiddenname:"cmb_testdata_table",
    fieldLabel: "Value",
    minChars:2,
    triggerAction: "all",
    forceSelection: true,
    //editable: false,
    displayField: "name",
    valueField: "name",
    typeAhead:true,
    //mode:'remote',
    //selectOnFocus:true,
    allowBlank: false,
    emptyText: "Select a Value",
    store: country_store,
    listeners: {
    'select' : function(cmb, rec, idx)
    {
    testdata_column = Ext.getCmp('cmb_testdata_column');
    testdata_column.clearValue();
    testdata_column.store.load({
    params: {'tablename': Ext.getCmp('cmb_testdata_table').getValue() }
    });
    //alert(Ext.getCmp('cmb_testdata_table').getValue().substring(0,2));
    testdata_column.show();
    testdata_column.enable();
    testdata = Ext.getCmp('cmb_testdata');
    testdata.clearValue();
    testdata.store.removeAll();
    testdata.disable();
    }
    },

    },
    {
    xtype: "combo",
    id: "cmb_testdata_column",
    width: 150,
    name:"cmb_testdata_column",
    hiddenname:"cmb_testdata_column",
    fieldLabel: "TestData Columns",
    triggerAction: "all",
    forceSelection: true,
    editable: false,
    disabled: true,
    hidden:true,
    displayField: "name",
    valueField: "name",
    typeAhead:true,
    //mode:'remote',
    //selectOnFocus:true,
    allowBlank: false,
    emptyText: "Select a Value",
    store: state_store,
    listeners: {
    'select' : function(cmb, rec, idx)
    {
    testdata = Ext.getCmp('cmb_testdata');
    testdata.clearValue();
    testdata.store.load({
    params: {'columnname': Ext.getCmp('cmb_testdata_column').getValue() }
    });
    testdata.enable();
    testdata.show();
    }
    }
    },
    {
    xtype : "combo",
    id : "cmb_testdata",
    width: 150,
    fieldLabel: "TestData",
    name: "cmb_testdata",
    triggerAction: "all",
    forceSelection: true,
    editable: false,
    disabled: true,
    hidden:true,
    displayField: "name",
    valueField: "name",
    typeAhead:true,
    //mode:'remote',
    //selectOnFocus:true,
    allowBlank: false,
    emptyText: "Select a Value",
    store: city_store,
    }
    ]
    }); //End ValueForm

    Please let me know where i am wrong!

    Thanks
    Naveen Kumar Madipally

  8. #18
    Sencha User madipally's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    madipally is on a distinguished road

      0  

    Default Cascading Combo boxes not loading for first time

    Cascading Combo boxes not loading for first time


    Hi Folks,

    I am able to solve the issue on my own , by replacing following code

    teststdata_column.store.load({
    params: {'tablename': Ext.getCmp('cmb_testdata_table').getValue() }
    });

    with

    teststdata_column.store.reload({
    params: {'tablename': Ext.getCmp('cmb_testdata_table').getValue() }
    });

    Thanks
    Naveen Kumar Madipally

  9. #19
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    8
    Vote Rating
    0
    zhengeili is on a distinguished road

      0  

    Default


    in firefox 15.01 has bug

  10. #20
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Banglore.
    Posts
    6
    Vote Rating
    0
    shashidhar.gr is on a distinguished road

      0  

    Default


    hi ... this is shashidhar. am newbie to extjs. started working on extjs since from 2 weeks. am developing some application. in that am using cascading combobox.
    my problem is ,
    first combobox will get the data from database and display the field "group_name",and this is working fine.
    but,second combobox must get "serial_numbers" based on the group_name selected in first combobox. this is not working.i strucked here till from morning.
    can any one please check the source code and help me out of this.

    data stores am using are:
    Code:
    var gname = Ext.create('Ext.data.Store', {
    fields:['group_name'],
     proxy: {
                type: 'ajax',
                url: 'group_name.php',
                actionMethods: {
                read: 'POST'
            },
            noCache: false,
                reader:{
                    type: 'json',
                    root: 'results'
                    }
                },
                autoLoad: true,
                sortInfo: {
                field: 'group_name',
                direction: 'ASC'
                },
                storeId: 'gname_id'
            });
            
            
            var sname= Ext.create('Ext.data.Store',{
            fields:['serial_number'],
            proxy: {
                type: 'ajax',
                url: 'database1.php',
                actionMethods: {
                read: 'POST'
            },
            noCache: false,
                reader:{
                    type: 'json',
                    root: 'results'
                    }
                },
                autoLoad: true,
                sortInfo: {
                field: 'serial_number',
                direction: 'ASC'
                },
                storeId: 'sname_id'
         });
    comboboxes am using are:
    Code:
    var panel= Ext.create('Ext.form.Panel',{
                                    id: 'formcom',
                                    title: 'combo',
                                    width: 500,
                                    frame: true,
                                    renderTo: Ext.getBody(),
                                    defaultType: 'combo',
                                    items:{
                                        xtype: 'combo',
                                        id: 'combo1',
                                        fieldLabel: 'group_name',
                                        labelWidth: 60,
                                        emptyText: 'select',
                                        editable: false,
                                        
                                        store: gname,
                                        displayField: 'group_name',
                                        valueField: 'group_name',
                                        triggerAction: 'all',
                                        queryMode: 'local',
                                        selectOnFocus: true,
                                        listeners: {
                                        select: function (combo,value) 
                                                {
                                                    comboserial = Ext.getCmp('combo2');
                                                    comboserial.clearValue();
                                                    comboserial.store.load({
                                                        params: {
                                                        'groupname': combo.getValue()
                                                        }
                                                    });
                                                    
                                                    comboserial.enable();
                                                    
                                                    
                                                }
                                        }
                                    }
                                    
                                    
                                  });
             
         var scombox=Ext.create('Ext.form.field.ComboBox',{
                                id: 'combo2',
                                
                                fieldLabel: 'serialNumber',
                                labelWidth: 20,
                                store: sname,
                                editable: false,
                                queryMode: 'local',
                                displayField: 'serial_number',
                                valueField: 'serial_number',
                                disabled: true,
                                margin: '-1 0 0 180',
                                emptyText: 'select',
                                triggerAction: 'all',
                                renderTo: Ext.getCmp('formcom').getEl()
                                
                                });
    my php script "database1.php" to get serial_number is:
    Code:
    <?php
    $var1=$_POST['groupname']; 
    
    
    echo $var1;
    $conn_string = "host=localhost port=5432 dbname=tagbase user=postgres password=postgres";  
    $con=pg_connect($conn_string) or die('unable to connect'); 
    
    
      if(!$con){
      echo "connection error";
      exit;
      }
     
      $query="select serial_number from group_tags_info where group_name='$var1'";
      $result=pg_query($query);
      
      $totaldata = pg_num_rows($result);
        $data = array();
        while($row = pg_fetch_object($result)) 
        {
            
            $data[] = $row;
        }
        
        
        echo '({"total":"'.$totaldata.'","results":'.json_encode($data).'})';
     
    ?>
    lastly for your kind information,
    first combobox is working fine . i.e getting group_names from backend.
    but second combobox is not working. i.e on selecting the "group_name" from first combobox , the related serial_numbers are not displaying .

    thanks in advance.