1. #1
    Ext User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    44
    Vote Rating
    0
    alex1er is on a distinguished road

      0  

    Default Checkbox render

    Checkbox render


    Hello.

    Is there an easy way to have a checkbox in a cell as it exist with checkboxeditor but everytime.

    So if my value is true i've got a cheched checkbox and if i uncheck it, my value pass to false but i still have a checkbox uncheck.

    Does it existe or not? How can i do it.

    Thanks

  2. #2
    Sencha User jack.slocum's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Tampa, FL
    Posts
    6,955
    Vote Rating
    16
    jack.slocum will become famous soon enough

      0  

    Default


    Going 1 way (to the data model) isn't that difficult, it's going the other way that is the pain (updating the checkboxes when the data changes). That's why there is no option to do it that way by default. It can be done, but it's not something simple.

Similar Threads

  1. Grid: Selecting multiple rows using checkbox
    By amitava in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 28 Jun 2012, 11:47 PM
  2. Form Checkbox event
    By Charles in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 8 Mar 2007, 8:59 PM
  3. (Bug?) EditorGrid and Ext.form.CheckBox on a Dialog
    By christocracy in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 7 Mar 2007, 9:47 AM
  4. extending the asynctreenode to include a checkbox
    By seldon in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 14 Feb 2007, 1:29 AM

Thread Participants: 1