1. #1
    Ext User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    monzonj is on a distinguished road

      0  

    Default [FIXED][1.2.2] RadioGroup broke in IE.

    [FIXED][1.2.2] RadioGroup broke in IE.


    RadioGroup doesn't work properly in IE (both 6 and 7) when using 2 or more radio groups in the same panel.

    Apparently, IE isn't able to differenciate the different groups and wrap all the radios in a
    single group.

    The bug is exposed with the following code:

    Code:
            Radio radio = new Radio();  
            radio.setName("radio1");  
            radio.setBoxLabel("Red");  
            radio.setValue(true);  
            
            Radio radio2 = new Radio();  
            radio2.setName("radio2");  
            radio2.setBoxLabel("Blue");  
            
           //First radio group
            RadioGroup radioGroup = new RadioGroup("test");  
            radioGroup.setFieldLabel("Favorite Color");  
            radioGroup.add(radio);  
            radioGroup.add(radio2);  
            this.add(radioGroup);        
            
            
            Radio radio3 = new Radio();  
            radio3.setName("radio3");  
            radio3.setBoxLabel("High");  
            radio3.setValue(true);  
            
            Radio radio4 = new Radio();  
            radio4.setName("radio4");  
            radio4.setBoxLabel("Low");  
            
    
            //second radio group.
            RadioGroup radioGroup2 = new RadioGroup("power");  
            radioGroup2.setFieldLabel("Power");  
            radioGroup2.add(radio3);  
            radioGroup2.add(radio4);  
            this.add(radioGroup2);
    It works fine in FIREFOX 2

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,971
    Vote Rating
    132
    sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light

      0  

    Default


    Works fine here: http://extjs.com/explorer/#forms

    So please post some complete testcase.

  3. #3
    Ext User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    monzonj is on a distinguished road

      0  

    Default


    You just have one radio group in that example. With two radios. That's ok.

    Now try to create below a new radio group, with 2 new radios, for example. You will see that all them are mixed.

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,971
    Vote Rating
    132
    sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light

      0  

    Default


    So please post some complete testcase.
    I dont have that issues. So please post soem complete testcase

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    13,971
    Vote Rating
    132
    sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light sven is a glorious beacon of light

      0  

    Default


    Got it. Thanks for reporting.

  6. #6
    Ext JS Premium Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    38
    Vote Rating
    0
    sthamman is on a distinguished road

      0  

    Exclamation


    There is an issue with submitting the form with even single radio group in 1.2.2. It used to work fine in 1.2.1. The value on the server is always coming as "on" in 1.2.2 irrespective of the radio that is clicked in the group. In 1.2.1 the value going to servlet used be the label name of the radio that was clicked.

    Thanks.

  7. #7
    Ext GWT Premium Member crazycatlady's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    45
    Vote Rating
    0
    crazycatlady is on a distinguished road

      0  

    Default


    What's the status on a fix for this bug? I am having the same problem in Internet Explorer.

  8. #8
    Sencha - GXT Dev Team darrellmeyer's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Washington, DC
    Posts
    2,242
    Vote Rating
    2
    darrellmeyer is on a distinguished road

      0  

    Default


    Fixed in SVN.

  9. #9
    Ext User
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    40
    Vote Rating
    0
    glidealong is on a distinguished road

      0  

    Default Still having the same problem with 2.0.1

    Still having the same problem with 2.0.1


    I am using 2.0.1 and facing the same issue, is the fix available in this version. Please let me know?

    Thanks and Regards,
    Hafiz

  10. #10
    Ext User
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    monzonj is on a distinguished road

      0  

    Default


    These forums are for GXT 1.2.x and this bug is fixed here.

    If you have this problem in version 2.0.x, please, report it in the GXT 2.0.x forums