1. #1
    Sencha - Services Team
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Foristell, MO
    Posts
    1,107
    Vote Rating
    3
    jratcliff is on a distinguished road

      0  

    Smile Ext.nd Beta 3 available for download

    Ext.nd Beta 3 available for download


    Beta 3 is now available for download. This version has more bug fixes and is based on Ext 3.0 Final (the previous Beta 2.x versions were based on RC versions of Ext 3).

    Also, in this release we have done some work to redo how searching a view was done so that we can support searching views that have hidden columns and columns hidden based on a hide-when formula. We've tested it out on the included demo.nsf database but please test it on your own views and let us know what you find.

    http://extjs.com/downloads/extnd_b3.zip

    Next up on our list is to create the API documentation. We want to have that done as much as possible before we move into Release Candidate versions. It may still be several more weeks if not another month or more before we can have a Final, dual-licensed version available so those inquiring on when a commercial version will be available, hang in there.


    Oh, and before I forget, check out the Tasks.nsf database. It is the same app that I demo'd at IamLUG that includes using categorized views with a totals column with the new charting capabilities in Ext 3.

    Jack & Rich

  2. #2
    Ext User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    ltc_mch is on a distinguished road

      0  

    Default Two problems with search

    Two problems with search


    Dear Jack & Rich:
    I am appreciate your work on extnd.
    I have two problems with search function (In Traditional-Chinese enviorment).

    The first one is encoding problem (see attach file). It could be solved if I modify encoding to utf-8 in agent extnd/3x/SearchView line 42.

    The second one is:
    I could get search result set correctly (beside the encoding problem). If I click another view in outline and then use the search button, the search function didn't work. it would get error in firebug:
    <error>Error in SearchView: Object variable not set---at 82</error>
    I trace the agent, and I think it might be encoding problem too.
    It can't get correct viewname (Chinese viewname) on line 50.
    I have no idea how to solve the second problem.

    David, Lu
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ltc/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
    Attached Images

  3. #3
    Sencha - Services Team
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Foristell, MO
    Posts
    1,107
    Vote Rating
    3
    jratcliff is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by ltc_mch View Post
    Dear Jack & Rich:
    I am appreciate your work on extnd.
    I have two problems with search function (In Traditional-Chinese enviorment).

    The first one is encoding problem (see attach file). It could be solved if I modify encoding to utf-8 in agent extnd/3x/SearchView line 42.
    Sorry about that. I meant to change that before releasing Beta 3. I've changed it now.

    Quote Originally Posted by ltc_mch View Post
    The second one is:
    I could get search result set correctly (beside the encoding problem). If I click another view in outline and then use the search button, the search function didn't work. it would get error in firebug:
    <error>Error in SearchView: Object variable not set---at 82</error>
    I trace the agent, and I think it might be encoding problem too.
    It can't get correct viewname (Chinese viewname) on line 50.
    I have no idea how to solve the second problem.
    Hmm, line 82 is this:
    Code:
    lngResults = vwSearch.FTSearch(strQuery,intMax)
    So maybe the vwSearch object isn't getting set. What's the name of your view?

  4. #4
    Ext User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    ltc_mch is on a distinguished road

      0  

    Default


    Let me describe the senario more detail.
    My JS Header is as follow:
    Code:
    var ExtndAdmin = function() {
        return {
            init : function(){
                this.ui = new Ext.nd.DominoUI({
                    uiOutline : {outlineName: "extndOL"},
                    uiView : {viewName: "A.收案(依承辦人:進行中)", viewTitle: "A.收案(依承辦人:進行中)", 
                        showSearch: true, 
                        dateTimeFormats : {
                            dateFormat : 'd/m/y',
                            timeFormat : 'h:i:s A',
                            dateTimeFormat : 'Y-M-d h:i:s A'
                        }
                    }
                });    
            }
        } // return
    }();
    
    Ext.onReady(ExtndAdmin.init, ExtndAdmin, true);
    Senario 1:
    I could use search function correctly (no matter the search keyword is Chinese or English) with search botton.
    strParameters on line 47 will get:
    Code:
    OpenAgent&_dc=1250908120293&db=%2Fsoftwaremainta.nsf&vw=A.%E6%94%B6%E6%A1%88(%E4%BE%9D%E6%89%BF%E8%BE%A6%E4%BA%BA%EF%BC%9A%E9%80%B2%E8%A1%8C%E4%B8%AD)&query=%E8%B3%87%E8%A8%8A%E9%83%A8&count=40&start=1
    Senario 2:
    If I change to another view (with Chinese ViewName) by clicking on OL. The search function will be fail. As mentioned on previous reply, vwSearch is nothing on line 50:
    Code:
    strView = GetParameter("vw",strParameters)
    strParameters on line 47 will get:
    Code:
    OpenAgent&_dc=1250908347215&db=%2Fsoftwaremainta.nsf&vw=A.%25E6%2594%25B6%25E6%25A1%2588(%25E4%25BE%259D%25E6%2589%25BF%25E8%25BE%25A6%25E4%25BA%25BA%25EF%25BC%259A%25E9%2580%25B2%25E8%25A1%258C%25E4%25B8%25AD)&query=%E8%B3%87%E8%A8%8A%E9%83%A8&count=40&start=1
    Senario 3:
    If I change to another view (with pure English ViewName) by clicking on OL. The search function will be success.

  5. #5
    Sencha - Services Team
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Foristell, MO
    Posts
    1,107
    Vote Rating
    3
    jratcliff is on a distinguished road

      0  

    Default


    In the SearchView agent, if you change this line from this:
    Code:
    strParameters = docCurrent.GetItemValue("Query_String")(0)
    to this:
    Code:
    strParameters = docCurrent.GetItemValue("Query_String_Decoded")(0)
    Does it work then?

  6. #6
    Ext User
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3
    Vote Rating
    0
    ltc_mch is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by jratcliff View Post
    In the SearchView agent, if you change this line from this:
    Code:
    strParameters = docCurrent.GetItemValue("Query_String")(0)
    to this:
    Code:
    strParameters = docCurrent.GetItemValue("Query_String_Decoded")(0)
    Does it work then?
    Thanks, It works.

    I have another problem. Is the Search funcion a full-text search?
    We had a Search botton before (not extnd) in action.
    Code:
    @Command([ViewShowSearchBar])
    The search results are more correct than the extnd search botton.
    I mean that some docs can be found by @Command([ViewShowSearchBar] but extnd can't.

  7. #7
    Sencha - Services Team
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Foristell, MO
    Posts
    1,107
    Vote Rating
    3
    jratcliff is on a distinguished road

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by ltc_mch View Post
    Thanks, It works.

    I have another problem. Is the Search funcion a full-text search?
    We had a Search botton before (not extnd) in action.
    Code:
    @Command([ViewShowSearchBar])
    The search results are more correct than the extnd search botton.
    I mean that some docs can be found by @Command([ViewShowSearchBar] but extnd can't.
    Hmm, well we call the FTSearch method of a View. The docs say that this method does a full-text search and if the db is not full-text indexed then the method will still work, but less efficiently.

  8. #8
    Ext User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Vote Rating
    0
    ameliaalex is on a distinguished road

      0  

    Default


    First let me thank you for all the countless hours of work that have gone into this product! I have only just started digging into Ext.nd for Domino, but I am very impressed with what I have seen.

    I have ext.nd up and running in our development environment at work and all is running fine. I have installed the application in our pre-prod environment and get a ['Ext.nd.Session.currentDatabse' is null or not an object error].

    I did some research on this and it seems like several people have had this error for differing reasons. Any idea where I could go and see why I am getting this on one environment (same server configuration 6.5.1)?

    Again,

    This is awsome work!

    Graham Perry

  9. #9
    Sencha - Services Team
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Foristell, MO
    Posts
    1,107
    Vote Rating
    3
    jratcliff is on a distinguished road

      0  

    Default


    Can you open the call to Session.js in a separate browser window and post what the "isDB2" and "percentUsed" properties values are?

    The url to Session.js should look something like this:
    Code:
    http://server/extndPath/extndDb.nsf/extnd/3x/Session.js?OpenAgent&db=yourDb.nsf

  10. #10
    Ext User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Vote Rating
    0
    ameliaalex is on a distinguished road

      0  

    Default


    "isDB2" : false,
    "percentUsed" : 98.6}

    I had a chance to open up the database in FireBug. Below is the last two lines from the Function getUserGroupNameList(session As NotesSession) As String outout - Note the unterminated string constant

    {"abbreviated" : "SplashMgrCardServices 1", "addr821" : "", "common" : "SplashMgrCardServices 1"},
    {"abbreviated" : "CardServices-CorporateCardAuthors", "addr8


    I have a massive list returned in @UserNamesList. I just tried loggin in as a test user with very few items and all works fine.

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar