1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Israel
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    shlomio is on a distinguished road

      0  

    Default visible cells editor in EditorGridPanel

    visible cells editor in EditorGridPanel


    Hi,

    is it possible to render an EditorGridPanel so that it's editable cells will be visible to the user without any clicks on the cell ? I tried 'clicksToEdit:0' but it won't help...

    thanks !

    Shlomi.

  2. #2
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,361
    Vote Rating
    81
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    are you asking for a way for all of the editors to be rendered on screen at the same time?

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Israel
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    shlomio is on a distinguished road

      0  

    Default


    i think so...
    i want the grid to show up with all it's editors rendered and visible so the user can see which ones are editable and which aren't.

    thanks !

    Shlomi.

  4. #4
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,246
    Vote Rating
    94
    Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of

      0  

    Default


    So you want the EditableGrid user extension?

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Israel
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    shlomio is on a distinguished road

      0  

    Default


    mmm...

    sound nice but... is a grid of 20 rows * 15 column is too big for that ?
    what is the largest gird that renderer is good enough for ?

    thanks,

    Shlomi.

  6. #6
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,246
    Vote Rating
    94
    Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of Condor has much to be proud of

      0  

    Default


    Just try it and see if it is still fast enough (test IE6, because it is the slowest).

  7. #7
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Israel
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    shlomio is on a distinguished road

      0  

    Default


    will do,

    thanks !!!

  8. #8
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Israel
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    shlomio is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi,

    it looks nice, but i noticed that when you click on a text field you cannot select all the data in the cell, neither you can click inside a text, only at the beginning of it so if you want to change 1 character in a word you need to erase it all and rewrite it.

    sounds familiar ?

    thanks,

    Shlomi.

  9. #9
    Sencha User
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Israel
    Posts
    36
    Vote Rating
    0
    shlomio is on a distinguished road

      0  

    Default


    another question:

    is it possible to dynamically change the rendering of a cell (editable/non editable) like in EdiableGridPanel after the grid panel drown on the screen ?
    i want 1 cell (combo) to effect other cell's edit mode

    thanks,


    Shlomi.

  10. #10
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Vote Rating
    1
    srinivasp is on a distinguished road

      0  

    Default


    Hi,
    This is great plug in..We are working with ExtJs 4.2 ..but the plugin is not working with 4.2...


    Can you please provide me 4.2 version plug plzzzzzzzz........