PDA

View Full Version : how to refresh a grid



freezq
25 May 2010, 12:30 AM
i have a grid bind with jsonstore,when i call store.save(),the data that i modified saved in the serverside but the grid didn't refresh.
is there a way to refresh the grid?

Thanks a lot!

27 May 2010, 2:46 AM
Why would you want to refresh the entire grid? it's wasteful. If data was saved successfully, the grid should reflect the current state in the view.

wm003
27 May 2010, 4:31 AM
jgarcia is right, but if you still want to refresh the grid for whatever reason, simply reload the store (store.reload()) and the grid will refresh automatically

Fallen Zen
27 May 2010, 5:19 AM
If you want you can use this:


Ext.getCmp('id').getView().refresh();