PDA

View Full Version : ExtJs kill SharePoint 2010



Kostia
16 Jun 2010, 1:01 AM
Hi Guys,
It seems ExtJs doesn't work under SharePoint2010.
I have just created new simple feature that used ExtJs framework and installed it to SP 2010. Now when I tried to add new web part I'm getting javascript error.

Message: Type mismatch.
Line: 2
Char: 13993
Code: 0
URI: http://wm-win2008r2sql/_layouts/wpadder.js?rev=hnGJJEMcU5XH%2BCq7PlSxJw%3D%3D


It looks like ExtJs kill my SharePoint 2010.
Can anybode help me?

16 Jun 2010, 6:01 PM
never tried this. Perhaps you should use the IE8 debugger and step through the issue.

Kostia
16 Jun 2010, 10:36 PM
I digged a little more yesterday and it looks like somebody already faced with the same problem
More info here: http://www.sencha.com/forum/showthread.php?101262-Array.prototype-indexOf-remove-modifications&highlight=sharepoint
As far as I understand there are no any good solution yet.

troseberry
12 Aug 2010, 6:27 AM
I am able to use the ExtJs library ok inside SharePoint 2007 and from basic test inside SharePoint 2010 as well. The only exception I have found is that if you try and load a 'viewport' inside a content editor web part it will not interface properly with the page. There is this big white box that the CEWP content should render to but it does not. Probably due to the fact that the viewport renders to the body of the page. I have worked around this using a regular Panel rendered to a div tag inside the content editor and just used the regions like I would in the viewport. Seems to work just have to mess with the dimensions