PDA

View Full Version : up/down and shift key is not working in multiselect box



mayurid
29 Jun 2010, 6:01 AM
Hi...

i can able to select multiple values by pressing ctrl key but
i am not able to select more then one by pressing shift button and i am not able use up/down key...



please help me regarding this... appreciate your help...

THANKS

Animal
29 Jun 2010, 6:35 AM
It works. Just see examples/grid/array-grid.html

mayurid
29 Jun 2010, 8:40 PM
sorry i didnt get ....but here i am using multiselect ... so is there any configuration for key option in multiselect..
like by pressing shift key selection ..
thanks for your help...

Animal
29 Jun 2010, 9:14 PM
It just works. What else can I say?

mayurid
29 Jun 2010, 9:45 PM
In that array grid multiselect attribute is not used.....

please look at this example here i want use down key option... i mean by pressing down key the selection should go down..

ext-3.2.1/examples/multiselect/multiselect-demo.html

thanks for help

Animal
29 Jun 2010, 11:13 PM
Right. Well why did you say "SelectionModel not working with grid" then?

MultiSelect encapsulates a DataView. DataView does not have a SelectionModel.

Whether it should is another question.

I think it should, with the same interface (plus its own extras) as Ext.grid.AbtractSelectionModel.

But this is where we are today, and DataView doesn't do what you want.

mayurid
30 Jun 2010, 12:44 AM
sorry for posting thread wrongly...
but i didnt get u properly ... can u please make it little elaborate ..weather i can make it or not in multiselect...

Thanks a lot for your help

Animal
30 Jun 2010, 12:48 AM
MultiSelect uses a DataView.

Clear so far?

DataView doesn't currently do what you want.

I've opened discussion with the Ext dev team about implementing a common selection method for DataViews/Grids/whatevers which does all kinds of selection. But that's for the future.

For now, you will have to write a plugin to do what you want.

mayurid
30 Jun 2010, 1:03 AM
thanks for everything animal..... one more help..
can u please tell me how and which plugin i should use...please
like any example ..

Animal
30 Jun 2010, 1:04 AM
You will have to write one.

mayurid
30 Jun 2010, 1:21 AM
please animal help me in that if possible...
actually i dont know..

THANKS

Animal
30 Jun 2010, 1:24 AM
http://www.sencha.com/blog/2009/11/11/advanced-plugin-development-with-ext-js/