PDA

View Full Version : How to change the 'fieldLabel' position at 'ComboBox'



kingliang123
1 Jul 2010, 9:26 PM
21228

i wanna press the 'top' button, then, then text can on the top...

at first, i use ' fieldLabel ' properties in 'ComboBox', but i doesn't work.....


how can i do ??:((

Condor
2 Jul 2010, 12:00 AM
Unfortunately, FormLayout doesn't support changing the labelAlign from 'left' to 'top' after the component has rendered.

The only thing you can do is destroy the layout and rebuild it with a different labelAlign.

kingliang123
6 Jul 2010, 7:45 PM
thx,i will try it ...