PDA

View Full Version : Select Record in a Gridpanel w/o mouse



pacman85
1 Jul 2010, 11:06 PM
Is there a way to select a record in Gridpanel without mouse, with coding? In treepanel, there is a "select(path)" function, but gridpanel has not...

chrizmaster
1 Jul 2010, 11:26 PM
look at gridpanel.getSelectionModel()

pacman85
2 Jul 2010, 12:32 AM
Oh, thank you!