PDA

View Full Version : how do submit two formpanel?



y6un
26 Jul 2010, 10:11 PM
i want submit two form..
i dont's know how to do.

Condor
26 Jul 2010, 11:02 PM
Isn't that the same question as before?

httpdotcom
27 Jul 2010, 4:39 AM
i want submit two form..
i dont's know how to do.


button ... , handler: function() {
form1.getForm().submit() ;
form2.getForm().submit() ;
}

Condor
27 Jul 2010, 5:05 AM
Horrible!

Instead, create a single form that holds both panels, so you only have to submit a single form.

Another way would be to collect the values from both forms and do your own request with the values combined.