PDA

View Full Version : auto generating column?



byannick
14 Aug 2010, 12:07 AM
Hi,

How can I make my automatic grid generation in terms of columns and data?

agree

ashaihullin
14 Aug 2010, 12:37 AM
Do you mean Grid Store DataReader ?

Or you need to generate ColumnModel? If so, i think you can use 'reconfigure' method of the GridPanel...

byannick
14 Aug 2010, 12:53 AM
not thinked :s thanks