PDA

View Full Version : can I add right click to checkboxselectionmodel



moegal
26 Aug 2010, 4:31 AM
Hi,

I am using the CheckboxSelectionModel and I do not see an event for rowcontextmenu.

Any one have a work around for this?

Thanks,
Marty

aconran
26 Aug 2010, 12:12 PM
GridPanel exposes a rowcontextmenu event.

moegal
26 Aug 2010, 3:56 PM
sorry, user coding error. Thanks for the response.
Marty

moegal
30 Aug 2010, 1:31 PM
I got it working but when I right click on a row it selects the row and un-checks all of the other rows. Is there any way to prevent this? I want to right click on a row and show a menu choice without deselecting all of the other rows.
Thanks, Marty

Thanks I got It