PDA

View Full Version : IE bug



Mycoding
2 Sep 2010, 7:40 AM
Please give me advice, in Mozila forn works but in IE doesn't work and non mistakes are shown.
check Width 40 and Height 40 and then click on Window/Door Style
http://powersmartwindows.com/windows/estimate.php

danguba
2 Sep 2010, 8:41 AM
Can U paste some code? Like store config for that grid in window that appears?

steffenk
2 Sep 2010, 9:30 AM
this form doesn't work at all - no chance to complete.

Condor
3 Sep 2010, 1:14 AM
Your server response from http://powersmartwindows.com/manage_panel/request/show_windows_for_form.php is invalid (it contains trailing commas).

Mycoding
3 Sep 2010, 2:23 AM
Thanks, I will try to fix it.
But how did you you know?
Fiebug ?

Condor
3 Sep 2010, 2:39 AM
Firebug Net tab and jslint.com.

(or you could have used Fiddler2 in Internet Explorer)

Mycoding
3 Sep 2010, 7:09 AM
All works, thanks a lot.