PDA

View Full Version : [CLOSED] datestore bug



yugikhoi
9 Sep 2010, 7:06 PM
When i change the store in the combobox, it always show up store:'storename'. I think it does not work because that store never contain '' so it should be store:storename instead. It is very annoy that I need to manually modify it everytime I generate code.

j-joey
10 Sep 2010, 1:28 PM
did you set properly storeId property of your store?

yugikhoi
10 Sep 2010, 6:00 PM
did you set properly storeId property of your store?

Yeah, it works if store: storename but not if store:'storename'. I think ext Designer should not contain '' in storename.

jarrednicholls
13 Sep 2010, 6:45 PM
The store name should be a string and thus contain quotes. What is generated is correct. The store name does not become a global Javascript variable.