PDA

View Full Version : duplicate id when i use auLoad to load another jsp



aimer311
29 Sep 2010, 1:14 AM
I use autoLoad instead of iframe to get a performance promote?but I got another problem.
the jsps I want to load usually have the components with the same id.
any suggestion will be appreciate .
thanks.

jarlau
29 Sep 2010, 2:17 AM
id must be unique in html, can't you generate new id in your jsp?

aimer311
29 Sep 2010, 6:06 PM
our system will integrate other system ,so we can't ensure the all the page have the unique id.
i am thinking about that autoLoad has a namespace for all the variables and ids.