PDA

View Full Version : combobox wihout cache



sofway
20 Oct 2010, 3:53 PM
Hi,
I have a combobox that loads the store when i click on the trigger button, but when i click the button the second time, it uses the first store loaded.

I need to load the store everytime i click the trigger button.
Thanks!

plalx
20 Oct 2010, 4:28 PM
Take a look at the lastQuery (http://dev.sencha.com/deploy/dev/docs/?class=Ext.form.ComboBox&member=lastQuery) documentation. It's explained there ;)

aconran
21 Oct 2010, 11:58 AM
Ext 4 adds a queryCaching configuration to turn this behavior off.