PDA

View Full Version : Image tool



Glazij
28 Oct 2010, 3:45 AM
Hi the animator is great, and I can't wait to get deeper into it. At first glance I can't import images i just get the blob! Is this a beta issue?

hassmurphy
28 Oct 2010, 9:26 AM
I got a little bit further. In the object properties panel in the right side bar click the "Select Image" button. I did this and it brought a finder window where I selected the file I wanted to import. This overwrote the green blob with a tiny frame icon in my stage window. I gave it a unique name and it still did not render properly. I tried both a.jpg and .png file and neither rendered in the window. Is this a bug?

hassmurphy
28 Oct 2010, 9:52 AM
Evidently this is a bug in the Mac. Obviously its a bug in the PC as well. Hope they get it fixed soon. I would like to use this with our UX team to rapid prototype. Untill I can play with my images I really don't know if it will be useful. Here is the link to the bug.
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?113865-Mac-0SX-10.6-Importing-image-problems
Cheers!

mmullany
29 Oct 2010, 12:51 PM
We have fixed this bug and will post updated binaries later today.

candra77
22 Jul 2015, 8:16 PM
ok I will also try to fix it