PDA

View Full Version : How can I set a centered (v/h) position for an object?



amix
6 Nov 2010, 1:59 AM
Do I need to calculate it myself?

mmullany
9 Nov 2010, 11:28 AM
There are ways to accomplish this through custom CSS, but basically, Animator produces absolutely positioned animations in the developer preview.

amix
9 Nov 2010, 11:44 AM
Yes, I know about custom CSS, but I would have thought, this is a basic feature. But - I discovered, that I can place everything with the mouse, so this comes close, at least. Maybe, though it complicates code, you could add a crossline when positioning with the measures and a change of color at certain aspects. Thanks for the reply.