PDA

View Full Version : does ext has a cache and how to prevent?



steffenk
20 Aug 2007, 9:56 AM
Hi, i'm trying to verify the clicked link, but the first one doesn't change.

Example:

<div id="friends" style="width:200px;height:300px;background:#eee;">
<a href="#" class="myLink" id="link_1">Link 1</a><br />
<a href="#" class="myLink" id="link_2">Link 2</a><br />
<a href="#" class="myLink" id="link_3">Link 3</a><br />
<a href="#" class="myLink" id="link_4">Link 4</a><br />
<a href="#" class="myLink" id="link_5">Link 5</a><br /> <br />
<a href="#" class="myLink2" id="link_6">Link 6</a><br /> <br />

</div>

var linkClicked = function(e){
// find the "a" element that was clicked
var a = e.getTarget('a');
if(a && a.className=='myLink'){
e.preventDefault();
FriendsPanel.showDialog(a.id.substr(5));

ds.load();
}
};

Inside the Dialog i alert the incoming param. The first is correct, but never change again.

steffenk
21 Aug 2007, 1:43 AM
*push*

if i alert this:
alert(a.id.substr(5));

i get the right id of the clicked link.

if i alert this inside the dialog-object the first given value is correct but never change until i reload the page.

tryanDLS
21 Aug 2007, 7:07 AM
Use firebug to debug instead of alerts. Set a BP inside the handler and see what's going on, then step into the showDialog fn.