PDA

View Full Version : [INFOREQ] MultiSelect wont work correctly if hidden



Markj
19 Nov 2010, 5:29 PM
I have at TabPanel with two tabs. The second tab is made from a FormPanel with have a few text fields and a MultiSelect field.

Somewhere else I have button that when click will populate both tabs with data from a Ajax request. Im using the Load method on the Form to do this.

All the textfields will get populated correctly, but the MultiSelect returns an error

this.view is undefined
this.view.clearSelections();

however if the second tab has focus and I then click the button that will make the Ajax request, it will work correctly.

meroy
4 Dec 2010, 3:27 AM
Can you provide a test case by following this thread. Thanks.

http://www.sencha.com/forum/showthread.php?71015-Posting-to-the-Bug-Forum

devtig
6 Dec 2010, 10:35 AM
Markj, if you want the dev team to try and fix something, you have to post a test case that demonstrates the bug. It's the bit of code that they can copy paste, run in their browser, reproduce the error with and fix if indeed broken.