PDA

View Full Version : render a textarea on grid



petcy
29 Nov 2010, 3:07 AM
i want to implement a text area on one of the fields of grid.... how???

Condor
29 Nov 2010, 3:47 AM
EditorGridPanel with a TextArea column editor?

petcy
29 Nov 2010, 4:19 AM
i'm doing so.. but i want to store a dynamic string of n rows to the text area ... then how

again its not for editing but just for viewing..

Condor
29 Nov 2010, 4:23 AM
If it's just for viewing then you don't need a textarea at all!

You can just use a normal GridPanel and configure the column with renderer:'nl2br' to convert line breaks to <br/>s.

petcy
29 Nov 2010, 4:26 AM
ya fine... thank u