PDA

View Full Version : "columns" menu is displayed all the time



MaFli
19 Dec 2010, 3:18 PM
Dear all,

I wanted to disable the standard "columns" menu (see picture).

23892

Even when I have set all columns of the grid to "hideable: false" the menu is displayed (containing no entry).

Is this a bug or did I missed the feature to disable the menu at all?

Thank you for your help!

Best regards

Matthias

ps.: I found a fix on this website: http://codeology.lloydkinsella.net/?p=145&cpage=1#comment-492

kneth
19 Dec 2010, 6:48 PM
Have you tried setting the "enableColumnHide" property of grid to false?

MaFli
23 Dec 2010, 3:02 PM
EnableColumnHide:false works perfectly!

Thank you for your help!