PDA

View Full Version : [OPEN]Legend/Series not modifiable after chart creation.



margozzi
23 Feb 2011, 2:49 PM
I want to be able to switch what I am charting with a ComboBox.
See the attachment to get the idea. The code I have is actually working,
but the legend is not updated and I can see no way to update it.
The chart does not have accessors for configuration items. It would
be nice for me to be able to access the legend component or the series
component and alter it to change the name of the series and legend.

In the attachment, you can see I initially charted CPU 1. Then I switched
to CPU 2 and am unable to have the legend change.

Jamie Avins
23 Feb 2011, 4:52 PM
This is on our list to address, thanks.

Gerben Limburg
26 Jul 2011, 4:04 AM
Hello, is there any new information about altering series after creation of a chart?