PDA

View Full Version : VBox + split



westy
2 Mar 2011, 6:09 AM
After a bit of digging I see there were UX's created for Ext 3 that supported having a split control between boxes in a VBox layout (and HBox I guess).

Believe a feature request was made at the time to bring this into the framework.

Any plans to bring it on for Ext 4?

Cheers,
Westy

westy
2 Mar 2011, 6:17 AM
Ahh, not so bothered now I've discovered that border layout now supports flex (maybe it did in Ext 3, but we're moving up from 2!).

Suppose people may need if need to stack more than 3 boxes... I don't however :)

Animal
5 Mar 2011, 10:40 PM
Just put a splitter into a box layout. It works.