PDA

View Full Version : Grid in Combobox



Fabyo
6 Mar 2011, 11:05 AM
Hello

how to put a grid inside the combobox?

need to do a combo like the images below:

25001
25002
25003

Thanks
http://www.sencha.com/forum/images/misc/pencil.png

florian_cargoet
6 Mar 2011, 11:24 AM
If you don't need a fully featured GridPanel, a custom template for the combo is a good option. See this example http://dev.sencha.com/deploy/dev/examples/form/forum-search.html

Fabyo
6 Mar 2011, 4:31 PM
Thanks, topic resolved