PDA

View Full Version : Clearing ComboBox when dropdown



igor2000
15 Mar 2011, 11:13 AM
Hi, I am having this problem:

when the user selects a value in the combo box the next time he click on it
to choose another value, its filter is already on, so it only appears the same
value...

is there any property or a simple way that I can clear what was written when
he clicks the next time, so it will appear all values in the combo box

I tried to use clearValue on beforequery but it only cleared the combo box however
the search was done with the previous value...

Something like refreshing the store on the click

zetvio
15 Mar 2011, 11:56 AM
Hi igor2000,
Add this to your comboBox config:

triggerAction: 'all'

igor2000
15 Mar 2011, 12:25 PM
thx man!

igor2000
17 Mar 2011, 12:11 PM
Hey, after a while I decided to do the filter myself, cuz I need to filter things from the middle of the description somthing like: '%text%' in SQL

is there a way to do this?

if not, is there a property that I can set NO search on the key press?