PDA

View Full Version : Multi-select drop down



Praveen Adivi
29 Mar 2011, 8:22 AM
Hi guys,
I was wondering if you knew how to get a Multi-select drop down working. thank you for your help in advance.

fay
29 Mar 2011, 9:28 AM
There are several of them if you search the forums/site:

http://www.sencha.com/forum/showthread.php?69307-3.x-Ext.ux.form.SuperBoxSelect
http://www.sencha.com/learn/Extension:Multiselect2

Praveen Adivi
29 Mar 2011, 11:13 AM
Thank you for getting back to me, I appreciate the time you have taken out to answer my question. I have solved this issue.