PDA

View Full Version : [CLOSED][DUP] TabPanel activeTab problems



dietmar
20 Apr 2011, 11:57 PM
When I set 'activeTab: 1' the tab panel still shows the content of tab 0 (althought tab 1 is activated). The following patch demonstrates the issue:


--- examples/tabs/tabs.js.org 2011-04-19 12:59:07.000000000 +0200
+++ examples/tabs/tabs.js 2011-04-21 09:52:10.000000000 +0200
@@ -5,7 +5,7 @@
var tabs = Ext.createWidget('tabpanel', {
renderTo: 'tabs1',
width: 450,
- activeTab: 0,
+ activeTab: 1,
defaults :{
bodyPadding: 10
},

mitchellsimoens
21 Apr 2011, 5:34 AM
This has already been reported and a fix will be put in the next release. Thanks for reporting!!

mitchellsimoens
21 Apr 2011, 5:35 AM
BTW, if you specify activeItem as 1 it will show the correct content then until next release!