PDA

View Full Version : ComboBox issu



soung
2 May 2011, 3:45 PM
hello everybody.
I have a problem with a combo list.
I can not select an item. ie no matter what item I select, the first element of the list is selected. which may come this problem? thank you.

mitchellsimoens
2 May 2011, 6:09 PM
Got some code?

soung
2 May 2011, 6:56 PM
xtype: 'combo',
x: 50,
y: 70,
width: 250,
store: 'StoreListMotif',
allowBlank: false,
valueField: 'id',
name:'idMotif',
displayField: 'motif',
typeAhead: true,
mode: 'local',
triggerAction: 'all',
selectOnFocus: true,
hiddenName: 'idMotif',
ref: '../comboMotif'

Exuse me, I forgot to attach the code. It's done!
And I load the store in the comboBox's afterrender event:

comboMotif.store.load();