PDA

View Full Version : 2 Grids in the same FormPanel



David Petretta
16 May 2011, 9:35 AM
Hi,

I have a form with 2 grids side by side. With Chrome and FF, everything is working.

With IE9 and Opera 11, the second grid get a size of 0 and no row are visible.

Is there a workaround for that ?

Thanks

friend
16 May 2011, 10:56 AM
It sounds like a layout and/or width related issue. What's the layout on the container for the grids? Hbox?

David Petretta
16 May 2011, 11:29 AM
I use the column layout.

This is a height issue not a width issue.