PDA

View Full Version : Pre-render menu items and submenus



squ3lch
24 May 2011, 6:48 AM
Is there a way to force menus to render before the user clicks on them? I've tried using using forceLayout to no avail. I have a large application that works well, but menus, even ones with only 5 or 6 items, take a good 10 seconds to become usable after the parent item is clicked. Thanks in advance.

squ3lch
26 May 2011, 3:16 AM
Does anyone have any suggestions?

skirtle
28 May 2011, 9:43 AM
You could use show() or showAt() to render the menus ahead of time (immediately hiding them again) but surely the bigger question is why it's taking 10 seconds to show your menus? If the rest of your application is working OK then it suggests you're doing something a little strange to incur such slow times on your menus. Do you see this delay with all browsers, including Chrome? Could you post the code?