PDA

View Full Version : Default item selection in list



murugapradeep
14 Jul 2011, 12:35 AM
Hi, I need to select the first item in the list automatically without tap that item .how can i do it?any ideas?

Thanks in advance

milo08
15 Jul 2011, 2:32 AM
Hi murugapradeep,



yourList.getSelectionModel().select(0);


greetz milo

murugapradeep
15 Jul 2011, 9:19 PM
Thanks a lot for your reply.
its working ......