PDA

View Full Version : My first Sencha Touch application - Drupal backend



jsphkhan
29 Jul 2011, 9:54 PM
I am in the process of building a mobile version of USAID OTI's main site. I have used Sencha Touch for my view. The backend is supposed to be in Drupal. I will access the Drupal service and read JSONP data. The link to the application is here http://jbk404.site50.net/html5/mobile/
Also trying out a MVC version of the same. Just started it so in process. Here is the link http://jbk404.site50.net/html5/mobile/mvc.html

mobileme
11 Aug 2011, 1:56 AM
Look great,
Can I have an account to logged in ;) ?

jsphkhan
11 Aug 2011, 3:02 AM
hi.....ya you can...type admin/root as username/password. The data right now is is in JSON files......Drupal service integration is not done yet

gorillaz.f
22 Aug 2011, 7:01 PM
It's cool that u use drupal as backend, i would like to take a look at drupal service with jsonp implementation

mobileme
22 Aug 2011, 7:41 PM
Thanks jsphkhan.
I also take a look to Joomla 1.5, hope that can use it as backend for my Sencha app, too ;)

jsphkhan
22 Aug 2011, 8:16 PM
ya you can definitely use Joomla as your backend provided it has got service plugins and all, like in Drupal we have modules. Not sure about Joomla........will have to check it out.

ronypaul
8 Mar 2012, 10:34 PM
This is the great combination of Sencha Touch and Drupal. I have also used this type of devices which have drupal as a backend.

AkashSaikia
22 Apr 2012, 2:27 AM
Hi,

Really nice showcase.

I am not aware about drupal working. But a little curious after looking at you example.

Can i access every little data from drupal site?

I mean if my drupal site is for blogs, some images, even videos.. then does drupal provides such powerful apis to get every little data, so that i can use it in my sencha app.
So in this case i want to use drupal as my backend and sencha as my front end views.

Thanks.

sven_s
31 Jan 2014, 1:17 PM
Hi, this looks good! would be interesting to know about the backend. Could you post your test.php?
Thank you.

cezars
15 Feb 2014, 2:53 AM
first link it`s down

saharali
17 Nov 2015, 7:23 AM
hi.....ya you can...type admin/root as username/password. The data right now is is in JSON files......Drupal service integration is not done yet

http://imgupp.com/img/1446919324.jpg (http://imgupp.com/1446919324.html)