PDA

View Full Version : Column width fixed problem



Zorian
8 Aug 2011, 5:35 AM
Hello,

I've got a gridpanel with a forceFit to true, and i need :

- to fix some width and lock the resizing : no problem here, i put a width and i put the fixed attribute to true
- to let another column with the automatic width, no problem here
- to fix a width without lock the resizing, and here i've got a problem, i don't find the way to make that...

If i put a width without fixed, the width is recalculated by the forceFit... and if i put a fixed:true, i lose the resizing...

Is there an attribute to make that ?

Thanks for help, and sorry for my poor english ;)

Mycoding
8 Aug 2011, 7:12 AM
Could you be so kind to provide code that needs to be fixed?

Zorian
9 Aug 2011, 1:11 AM
No i can't, because it's integrated in a framework and explode in multiple file. But no need to see the source, the case is simple.

I need a column whith fixed width (no resize by the forceFit) but with manual resizing allow (because i save the width), the forceFit must be here for the other column and the only way i found to fix the width is to put attribute fixed:true, but this attribute lock the resizing of the column...

Do you have an idea ?

Zorian
22 Aug 2011, 11:57 PM
No idea ?

It's a big problem for the design... Nobody have found a solution ?
My explications are bad ?

Zorian
21 Oct 2011, 1:11 AM
Hello,

I'm still in this problem, i want to make a grid with column that it have a fixed width but without lock the resizing... And the problem actually is when i put 'fixed:true', it's lock the resizing of the column.

Is there a solution or not ?

Thanks for reply !