PDA

View Full Version : pulling out data from a grid



jon.whitcraft
2 Jan 2007, 12:47 PM
I am wondering if there is a way with one command to take all the data in a grid and return it in the format that it was in when the grid was built.

so if i build a json grid and then i add a few new rows via some inputs but now i want to submit the grid data back to the server as json.

how would i go about getting all that data out easily?

Thanks,

Jon

tryanDLS
2 Jan 2007, 1:08 PM
The XMLDataModel keeps the underlying XML in sync with grid changes, but JSONDataModel doesn't. You'd have to rebuild a JSON object by iterating thru the data array.

jon.whitcraft
2 Jan 2007, 1:11 PM
Cool thanks. I just figured that out.

Is that on a list anywhere to get fixed our would it be in my best interent to write and submit a patch.

Jon