PDA

View Full Version : Bug or wrong code



senseo
19 Sep 2011, 5:58 AM
Hello,

I posted a new thread on the 'Bug' section, but I dont even know if it's a bug or a wrong code. When I use this code it creates a new item in a TabPanel... do you have an idea ?


this.ownerCt.setActiveItem(searchlist, 'slide');

28139

mitchellsimoens
19 Sep 2011, 6:39 AM
This is not a bug. This is correct behavior.

senseo
19 Sep 2011, 6:49 AM
ok thanks. But how get rid of it ? :-|

... or maybe I do something wrong using this object ?