PDA

View Full Version : [OPEN] [4.0.2] Spinner in gray theme is blue



Lowen
21 Sep 2011, 5:10 AM
REQUIRED INFORMATION


Ext version tested:

Ext 4.0.2

Browser versions tested against:

Chrome 11.51
IE9
FF6.0.2 (firebug 1.8.2 installed)

Description:

When using the gray theme, the spinner .gifs are blue.

Steps to reproduce the problem:

Using the live test case link below, choose the Gray theme

The result that was expected:

That the spinner icons would be gray or a gray shade

The result that occurs instead:

Spinner icons are blue or a blue shade

HELPFUL INFORMATION

See this URL for live test case: http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0.2a/examples/themes/index-gray.html

Operating System:

Windows 7 Professional 64 bit

mdlincoln
21 Sep 2011, 8:49 AM
We were unable to reproduce the issue. Please provide a screen shot of what you are seeing along with an executable that demonstrates the issue and we will do our best to investigate it.

Lowen
21 Sep 2011, 11:10 PM
Thanks for the quick reply. Here are some screen shots:

1) ExtJS4_Spinner.jpg - this is the image used for showing the spinner. As one can see it is blue and not gray. (From the ExtJS 4.0.2a gray theme folder)
2) ExtJS4_Spinner_Example.jpg - Marked in yellow is the selected theme and in red the spinner which is blue.
3) Firebug_Spinner.jpg - When using firebug you can see that it uses the gray theme, but the image seen in the style area is clearly blue.


1) ExtJS4_Spinner.jpg: http://i1139.photobucket.com/albums/n545/Chimera78/ExtJS/ExtJS4_Spinner.jpg

2) ExtJS4_Spinner_Example.jpg: http://i1139.photobucket.com/albums/n545/Chimera78/ExtJS/ExtJS4_Spinner_Example.jpg

3) Firebug_Spinner.jpg: http://i1139.photobucket.com/albums/n545/Chimera78/ExtJS/Firebug_Spinner.jpg

mdlincoln
22 Sep 2011, 5:49 AM
Thank you for the clarification. We have confirmed this issue and created a bug report for it.

khatriprad
16 Jan 2013, 11:12 PM
This issue is yet not fixed

mattgoldspink
28 Jan 2013, 6:50 AM
Just wanted to add a +1 that this is hitting us on a project too at the moment.

Is this likely to be fixed in a future release soon (we're using 4.1.2)?

pjones2033
15 May 2013, 2:16 AM
Hi Is their any progress on this bug being fixed or does any one have an image which they could upload please as a temporary fix.

Thanks in advance.