PDA

View Full Version : Can I use Phone Gap in Windows OS



vipin.angelo
4 Oct 2011, 2:25 PM
Hello

Can I used Phone Gap to create native applications in a windows PC? If yes, can you advice how to do it?

If its not possible, is there any other alternative?

Thanks
Vipin

steve1964
4 Oct 2011, 11:59 PM
Hi, you can, but for iOS App you need a Mac, here you can find how to start:
http://www.phonegap.com/start

mitchellsimoens
5 Oct 2011, 5:04 AM
Not really the correct forum to ask. This is how PhoneGap decides to have discussions:

http://groups.google.com/group/phonegap?pli=1