PDA

View Full Version : [FNR] Window invisible while dragging if useProxy = false



raivis
21 Nov 2011, 12:41 AM
Just noticed that in rev 1806 (the one that can be downloaded as GXT v3 DP5) window becomes invisible while dragging it if useProxy is set to false.



public class GxtModule implements EntryPoint {
@Override
public void onModuleLoad() {
final Window w = new Window();
// This is the line, that makes window go invisible while dragging
w.getDraggable().setUseProxy(false);
w.setHeight(300);
w.setWidth(400);
w.center();
w.show();
}
}

Colin Alworth
30 Nov 2011, 7:32 PM
From looking at http://staging.sencha.com:8080/examples-dev/#ExamplePlace:draggable it appears that this has been fixed in a commit made after DP5 - can you confirm?

raivis
30 Nov 2011, 11:45 PM
Yes, I confirm, that it's been fixed (at-least it's working in a nightly build examples). You can close this thread.

raivis
16 Dec 2011, 3:44 AM
final Window w = new Window();
w.getDraggable().setUseProxy(false);


would still make window invisible while moving in Beta 1. The only way I can get window visible when moving is by creating new Draggable object.



import com.google.gwt.core.client.EntryPoint;
import com.sencha.gxt.fx.client.Draggable;
import com.sencha.gxt.widget.core.client.Window;


public class GxtModule implements EntryPoint {


public void onModuleLoad() {
final Window w = new Window();
w.setHeadingText("Drag me");
Draggable d = new Draggable(w);
d.setUseProxy(false);
w.setPixelSize(200, 100);
w.show();
w.center();
}
}


Can you please confirm if that's the desired way or it is still a bug for Window?

Edit: This code will hide windows content anyway, so, I can't drag window and have it's content visible while dragging. It works for ContentPanel thogh.

raivis
16 Dec 2011, 4:32 AM
I noticed one more thing: If you drag window by clicking and dragging it's content, the content is visible. But if you drag window by holding it's header, window content is not visible. My guess is that in the first case new draggable is working, but in the second case when I hold windows header, windows default draggable is working.