PDA

View Full Version : Hover State!!



I3D
23 Nov 2011, 2:11 PM
Hey Guys

I'm still at my piano site, now the keys are done with CSS as well as pressing the button to change effect. it's all looking good, only problem is that if i don't have a hover state, clicking the key with a mobile doesn't show any effect. so I add a hover state and pressing a key does the trick. my problem right now is that when the piano start, one button is always pressed, and if i press any other key, it just stay clicked. Any idea how to go over this?

Best

arnebech
28 Nov 2011, 7:54 AM
Sounds like it is a limitation of the hover state on touch devices. You might have to write some javascript code to do it instead.

I3D
28 Nov 2011, 4:57 PM
Hi Arne

Youp i solved that already with JavaScript. I'm going to have to document all my findings after working in this project. There are heaps of tricks and cheats that would be great if they are included in SA by default.

Cheers