PDA

View Full Version : Menubar Problem, add to layout !



franckxx
26 Oct 2007, 2:13 AM
[FONT="Arial"][SIZE="2"]Hi,
Sorry for my english, i'm french.

I've add a menubar to my layout, but i have a problem.

I Want this :
http://img136.imageshack.us/img136/7253/ssfm6.jpg

I've this :
http://img151.imageshack.us/img151/552/problemejb4.jpg
My menubar take all place on my north layout...

I think it's innerLayout.add and no Layout.add.

I need Help, i'm newby.

My Layout JS file :
[PHP]// add panels to layout
layout.beginUpdate();

// east
layout.add('east', new Ext.ContentPanel('east', ""));

// page header (north)
layout.add('north', new Ext.ContentPanel('north', {}));
InnerLayout.add('north', new Ext.ContentPanel('container-menubar'));
// south
layout.add('south', new Ext.ContentPanel('south', ""));

// center - SaciNet
layout.add('center', new Ext.ContentPanel('center-intro', {
title:"SaciNet"
, fitContainer:true
, fitToFrame: true
, autoScroll: true
}));

// center - JOvial
layout.add('center', new Ext.ContentPanel('center-howto', {
title:"JOvial"
, fitContainer:true
, fitToFrame: true
, autoScroll: true
}));

// center - Comit

franckxx
26 Oct 2007, 8:34 AM
please i need your help

sksoft
25 Jan 2008, 1:05 AM
I like your Menubar! Could you post CSS for it?