PDA

View Full Version : TreePanel



seldon
11 Jan 2007, 2:45 PM
Hi,

Im wondering how to add the TreePanel as ContentPanel (like the gridpanel, from which i can get the grid)? Cause if thats not possible, how can i get the treepanel from a contentpanel without saving a reference to the tree in a var ?

Thanks,

Seldon

seldon
12 Jan 2007, 12:23 PM
I am still wondering how i can do this?

jack.slocum
12 Jan 2007, 1:08 PM
The tree doesn't require a special panel. It fits it's container naturally.

You could drop it in the config:

... new Ext.ContentPanel('tree-el', {tree: yourTree});

Then it will be available as panel.tree.

seldon
12 Jan 2007, 1:40 PM
Ah thats smart! I didnt know that the config object worked like that!

Cool, thnx!