PDA

View Full Version : is der anyway to render a panel renders in a grid cell



smkkiran
2 Feb 2012, 12:13 AM
hi,
is it possible to add a panel (graph/grid/form) inside a grid cell like data view example... i want to add charts instead of images.... if it possible then tell me how.....

mitchellsimoens
2 Feb 2012, 8:39 AM
There is a way and it's not the easiest but not the hardest. Basically, you have to wait for the grid to insert it's rows. Then you can render a panel (or whatever you want) into that cell element.

skirtle
2 Feb 2012, 2:59 PM
@smkkiran. Please don't double post.

http://www.sencha.com/forum/showthread.php?178144