PDA

View Full Version : Grid Columns



dyth
16 Feb 2012, 8:41 PM
Hi All,

I have facing a new issue on Grid Columns, the display as following

31808

However when I try drag "Chg%" and move to early of 'Chg' columns the value it run.
31809

Anyone have idea why like this?

Thank You

- MC

mitchellsimoens
17 Feb 2012, 4:21 AM
Is your renderer being fired?

dyth
19 Feb 2012, 5:01 PM
Thanks Mitchell, I've forget about the render did check (debug via firebug) but it did not trigger however Thank You