PDA

View Full Version : How to set the tab panel to the readonly mode



thachun
22 Mar 2012, 3:14 AM
Hi all,

I want to disable interacting with content in all tabs but still have to keep switching among tabs. Please get me out of this problem. I really appreciate so much.

Cheers,
Thach

mitchellsimoens
22 Mar 2012, 10:27 AM
You could add a mousedown and keydown event listeners and stop the event. That may get you there.

thachun
22 Mar 2012, 5:38 PM
I expected to have a property or a method to do that :-). However, anyway, thank you so much for looking at my issue.