PDA

View Full Version : store.filterBy() loads store with autoload=false



sweishaar
28 Mar 2012, 9:29 AM
I have a datastore that I load manually through client interaction after the initial load. Autoload=false for this store, but each time I filter the store (it is a child of a parent whose Id I use to filter which rows are displayed) initiates a load of the datastore wiping out all changes. Why is filterBy performing a load with autoload=false?

mitchellsimoens
28 Mar 2012, 10:11 AM
Do you have remoteFilter set to true?

sweishaar
28 Mar 2012, 10:23 AM
yes.

mitchellsimoens
28 Mar 2012, 10:24 AM
yes.

That is why, you have remoteFilter which means you want the server to do the filtering so it has to do a load request and pass the filter information.

sweishaar
28 Mar 2012, 10:27 AM
That was it, setting it to false stops the load from automatically happening.

Thank you!!!
Scott