PDA

View Full Version : Really strange behavior :S



hhkaos
26 Nov 2007, 12:46 AM
Hi, that is really strange, i'm opening tabs in a TabPanel, buuut... they are not completely builded until I make click on Firebug :-S.

You can see the example here: http://nefertec.com/beta/Editor%20Informes/index_v1.html . (a tab is opened when you click in a row and after the "Editar" button)

In the tab i'm opening a really simple component made by me Here is the source: http://nefertec.com/beta/Editor%20Informes/js/panelEdicion.js .

Thanks beforehand. Raul

hhkaos
26 Nov 2007, 12:56 AM
I just chage one thing:


EdicionInformes = function(id_informe){
EdicionInformes.superclass.constructor.call(this, {
title: 'ddddddddd',
closable: true,
html:'content'
});
}
Ext.extend(EdicionInformes, Ext.Panel);So, i put
html:'content'
Instead of
items: [
{
xtype:'panel',
layout: 'fit',
border:false,
id:'informe_'+id_informe,
html: 'asdads'+id_informe
}
]
Why this items property causes this strange behavior?

alamandrax
26 Nov 2007, 1:03 AM
:D I'll be damned!

It's exactly like you said! The html in the tab gets set only when I open firebug! I would say this was a new "feature" discovered by hhkaos.

Just kidding ;) : it can be reproduced by resizing the window, or doing anything that causes the tab to be redrawn.

Can you try calling a tab.doLayout() or something?

hhkaos
26 Nov 2007, 1:07 AM
:D I'll be damned!

It's exactly like you said! The html in the tab gets set only when I open firebug! I would say this was a new "feature" discovered by hhkaos.

Just kidding ;) : it can be reproduced by resizing the window, or doing anything that causes the tab to be redrawn.

Can you try calling a tab.doLayout() or something?
>:)I'm going to stry alamandrax.Thx ;)

hhkaos
26 Nov 2007, 1:11 AM
:D yes! know with the new line
panelTabulado.doLayout(); its workings :). Thank you very much, sometimes i think that i need to sleep ;P =D>=D>