PDA

View Full Version : Window Tabbar as Header



KajaSheen
8 May 2012, 1:19 AM
Is it possible to create a window that contains a TabPanel, and make the Tabbar part of the header instead of displaying it underneath the window header? I want to conserve vertical space and it does not look very good with my layout, when I have the two stacked above each other.

I guess it might not be possible to achieve this out of the box (played around a little with the "header" config option). If I were to create a "tabbedwindow" any tipps on how to extend the existing window to achieve this effect?

evant
8 May 2012, 1:19 AM
Why not just use a floating tab panel?

KajaSheen
8 May 2012, 2:28 AM
That is a pretty good start. But I need the tools (to close etc.) and the dragging around of the window as well... But I already have been looking around and there are couple of plugins that allow to place buttons in a toolbar...

Might be able to work my way from here. Thanks!