PDA

View Full Version : Is it possible to hide some rows in a grid?



silcreval
11 May 2012, 2:11 PM
Is it possible to hide some rows in a grid, eg if a field in the grid is set to false?

It seems crazy - but its useful if you want to just show important information in a large grid.

silcreval
12 May 2012, 1:32 PM
Thanks for the reply - appreciate that.

13 May 2012, 4:34 AM
The best way to do this is to filter the records from the data set being populated by the server. If you *must* do this in the client, then using the store's filter method will work best.